Individuele sessies

Verandering en groei

Zoek je ondersteuning voor verandering en groei? In mijn praktijk creëer ik een plek met aandacht voor wat in het hier en nu is en voor wat je zou willen veranderen. We zoeken uit hoe je contact kan maken met je innerlijke kracht om van daaruit vorm te geven aan je leven.
Op maat combineer ik psychotherapie en Reiki, een Japanse manier om met energie te werken. Ook kristalelixirs kunnen ondersteuning bieden. Een combinatie die naast inzichtelijk werken en emotioneel verwerken via het energetisch werk rust, evenwicht en verandering brengen op een niet-verbale manier.

[70 euro voor 1u30]

Reiki voor kinderen en tieners

Reiki is een zachte manier van werken, die rust en evenwicht brengt op een niet-verbale manier. Kinderen zijn meestal heel ontvankelijk voor de Reiki-energie. Onevenwichten die zich uiten in slecht slapen, zich niet thuis voelen op school,… hebben zich nog nietvast gezet in hun structuur. Voor de allerkleinste leest één van de ouders voor tijdens de Reikibehandeling, die uiteraard wat korter duurt dan bij volwassenen. Nadien creëer ik samen met het kind (samen met de ouders) of de tiener een beeld of een oefening om de sessie thuis verder te integreren.

[ tot 12 jaar: 50 euro voor 1 uur]
[vanaf 12 jaar: 70 euro voor 1u30]

Verwennen

Je kan de deugddoende werking van de Reiki-energie ook jezelf of een ander cadeau doen.

[Een cadeaubon kost 70 euro voor 1u30.]