Workshop "Minder stress, meer energie"

Hoe omgaan met stress en met een negatieve houding tegenover jezelf

Wanneer we over een lange periode een hoge mate van stress in ons leven ervaren, heeft dit een negatieve invloed op ons.

Onze energie gaat dan zakken en alles kost ons meer en meer moeite. We verliezen ons in taken die we niet meer rond krijgen. Zo wordt ook de kijk op onszelf ondermijnd, want het lukt niet meer om de dingen te doen of ze af te maken. Het geloof in onszelf wordt de grond in geboord.

In de vierdelige workshop “Minder stress, meer energie” geven we je een vierstappenplan om de overtollige stress te verminderen, om je beter in je vel te voelen en je energie op te krikken. De vier stappen zijn: je lichaam ontspannen, omgaan met je emoties, de invloed van je overtuigingen onder de loupe nemen en een betere kijk op je zelfbeeld krijgen.

De focus ligt op hoe je aandacht kan geven aan je energiepeil en hoe je het in balans kan houden. Het is een workshop waar je aan de slag gaat met de aangereikte handvaten (ze uitprobeert en ze toe-eigent) en ervaart wat ze met jouw energie doen. Je krijgt dus wat achtergrond, maar ervaren staat vooral centraal.

Begeleiding

Greet Vanderwegen en Tilly Van Neyghem geven samen deze workshop.

Greet Vanderwegen (Stress & Burn-out coach, Loopbaancoach en Reikimeester) Haar focus ligt om mensen vanuit de verbinding met wie ze te volle zijn hun weg als professional, (levens)partner, gezinslid en mens verder te laten zetten.

Ze werkt vanuit een luisterende, inspirerende en soms uitdagende houding. Hiervoor zet ze verschillende methodieken in. Meer informatie vind je op www.aheart4work.com en www.dakini.be.

Praktisch
​Deelnemers: Minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers

Kostprijs:  €240,- (incl. BTW).

Waar: A Heart4Work, Tervuursesteenweg 72a, 3060 Bertem

​Duur: We starten om 9u30 en eindigen om 12u30. Koffie, thee en water met gezonde versnaperingen zijn inbegrepen

Voorlopig is geen nieuwe workshop gepland.